Деца и занимания

Назад


Нашият Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб е нещо повече от почивка край басейна с питие. Предлагаме Ви цветна атмосфера с разнообразни атракции и занимания за деца и възрастни. Нашият професионален екип от аниматори се грижи за вашето настроение с безброй игри, дейности и изненади.
Вашите деца ще изживеят незабравими мигове, създадени специално за тях. С богата програма от дейности, нашият детски клуб е идеален за семейства! Родителите могат да отделят малко време за себе си, докато децата създават нови приятелства от цял свят и се забавляват с нашия професионален и отдаден екип.

 

Детски клуб с Монтесори играчки

Открийте свят на въображение и обучение в нашия Детски клуб Монтесори, разположен на територията на Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club. Създаден да плени младите сърца и умове, нашият клуб приема деца на възраст от 2 до 12 години, осигурявайки безопасна и стимулираща среда за безкрайно забавление и растеж.
Монтесори играчките са проектирани да възпламеняват въображението и креативността, позволявайки на децата да изследват и учат в свое собствено темпо. Te помагат на децата да развият критични умения като контрол на фината моторика, координация между ръцете и очите, и пространствено осъзнаване, залагайки здрава основа за бъдещо обучение.

 

Детски клуб Престиж

 

Престиж Хотел и Аквапарк разполага с голям вътрешен детски клуб, които може да се посещава безплатно от всички гости на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб.

Оборудван е с катерушки и пързалка с любимите на всички деца топчета. Това е място което непременно ще стане любимо на вашите деца по време на почивката им при нас.

 

 

Детскa външна площадка

 

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб и Престиж Хотел и Аквапарк разполагат с открита детска площадка за деца с пързалки, катерушки, люлки и още много, където вашите деца да се забавляват до безкрай.

На задния басейн на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб, се намира нашият батут кът, любим на деца и родители. Там децата могат да скачат до насита и да изразходват тяхната енергия, докато родителите се наслаждават на слънцето и събират тен край басейна.

 

Анимация

 

Анимация за деца - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 15:00 - 17:00 ч | Вечерна: 20:00- 20:30 ч
Детско бинго, игри с топка, водни игри, музикални игри, пиратски игри, мини диско

Анимация за възрасти  - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 16:00 - 18:00 ч | Вечерна: 20:00- 22:30  Гимнастика, зумба, стречинг, аеробика, бочиа, дартс, водна гимнастика, водна топка, волейбол, футбол, тенис на маса, шулбак, шафълборд

 

Игрална зала

 

Забавата е наша специалност – не пропускайте това място. Заслужава си!
Прекарайте време със семейството си! Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб разполага със зона за игри с билярд, тенис на маса, джаги и дартс. Всички гости могат да посетят безплатно и игралната зала на Престиж Хотел и Аквапарк, оборудвана с 8 нови PlayStation 5 конзоли за феновете на игрите!

 

 

Колела под наем

 

Разгледайте красивите пейзажи на брега на морето в свое темпо и се насладете на свежия морски бриз като си направите семейна разходка с колела. Бъдете активни и пълни с енергия по време на вашата почивка като намалите емисиите на въглероден отпечатък с нашата екологично приятелска програма за наем на велосипеди, на разположение за всички гости безплатно.

 

 

Пазаруване и забавление в Делта Мол Варна

Предлагаме безплатна екскурзия и безплатен транспорт до Делта Мол Варна за всички наши гости - всяка Сряда, Четвъртък и Събота.

  • Краен срок за резервации: Резервирайте до 13:00 ч. (предходния ден)
  • Местата са ограничени и до изчерпване на количествата
  • Получете ваучер от рецепция
  • Отпътуване в 11:00 ч. сутринта от Prestige Hotel and Aquapark
  • Отпътуване от мола в 15:30 ч. следобед

Резервирайте сега и се наслаждавайте на пазаруване и забавления в Делта Мол Варна

 

Два е по-добре от един!
ОТСЕДНЕТЕ В ЕДИН ХОТЕЛ, НО СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ДВА!

 Всички гости на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб могат да използват съоръженията на Престиж Хотел и Аквапарк безплатно! Двата хотела са разположени един до друг. Повече басейни, повече водни пързалки, повече барове!