Аквапарк на Хотел Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club

Назад


Почивката в Престиж Делукс Хотел Аквапарк клуб е изпълнена с много забавления, които ще оставят спомени за цял живот!

Готови ли сте да се потопите това лято в нашите семейни хотели с аквапарк? Деца и възрастни ще се влюбят в тези вълнуващи водни атракции, докато удобните стаи и отлични ресторанти и снак допълват перфектния оазис.

 

Външни басейни

 

Общо 3 външни басейна на територията на Престиж хотели.  Два от басейните се намират на територията на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб - един основен с водни пързалки и детска плитка част и втори басейн на гърба на хотела.
Всички гости могат да използват безплатно шезлонг и чадър край басейните без допълнителна такса и до изчерпване на количествата. На разположение са и плажни кърпи.

 

Водни пързалки

 

11 открити и закрити водни пързалки на територията на Престиж хотели. Основният басейн на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб разполага с 4 водни пързалки,  а край задния басейн са разположени нашите две най-нови пързалки. Истинско водно приключение за малки и големи!

 

 

Детски басейни

 

Основният басейн на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб разполага с обособен плитък басейн за най-малките ни гости. Престиж Хотел и Аквапарк Клуб, разполага с отделен детски басейн. И двата басейна са оборудвани с пързалки подходящи за деца - пиратски кораб, фонтан и пързалки!

 

 

 

Два е по-добре от един!

ОТСЕДНЕТЕ В ЕДИН ХОТЕЛ, НО СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ДВА!

Всички гости на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб могат да използват съоръженията на Престиж Хотел и Аквапарк безплатно! Двата хотела са разположени един до друг. Повече басейни, повече водни пързалки, повече барове!

 

Полезни връзки
Басейни | Атракции | Водни пързалки |