ВАЖНО!!!!

Назад


 
Уважаеми колеги,
Уважаеми клиенти ,

Във връзка с проблемите и притесненията относно безпрецедентната ситуация с пандемичната обстановка по света и най-вече в Европа, Ви уведомяваме, че ПРЕСТИЖ ХОТЕЛИ – Престиж Хотел и Аквапарк и Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб, Златни Пясъци ще работят за сезон 2020 до 31 октомври 2020. За момента , докато не изтече крайния срок на извънредното положение в страната на 13 април и нямаме повече информация за ситуацията, хотелите запазват предварително подадената дата на отваряне- 29 април 2020.
В тази връзка всички клиенти , които имат притеснения за резервациите си за Майски празници / 29 април до 03 май / и други запланувани почивки в май, най-вече за началото на месец май , предлагаме възможност за ПРОМЯНА на престоя им за по-късни дати - до 10 юни включително и от 20 септември до 31 октомври. Промяната на престоя ще е без допълнителни такси или промяна в цената. Важат цени и условия на оригинално направената резервация, разбира след потвърждение на промяната от страна на хотела и съгласуване на всичко предложено с Вас.

Всички се надяваме в най-скоро време ситуацията да се промени към по-добро, за да можем да посрещнем заедно един успешен летен сезон !

С поздрави и бъдете здрави,
Екипът на Престиж Хотели