Шопинг - Grand Mall Varna

Назад


 

Grand Mall е сред най-големите и най-посещавани търговски центърове в България и лидер на пазара във Варна. Над 200 обекта посрещат своите клиенти на повече от 50 000кв.м. Удобство за посетителите осигуряват 1 750 паркоместа, разположени на 2 подземни и 5 надземни нива.
Уникалното местоположение на Grand Mall до централната част на града, с бърз достъп от Летище Варна, Централна Автогара, ЖП гара и основните забележителности на Варна улеснява многобройните му посетители, които годишно надвишават 8 000 000 души.


Съчетавайки голямо разнообразие от водещи международни и местни модни марки, обекти, предлагащи стоки за дома, атрактивни зони за развлечение и уникална селекция от заведения за бързо хранене и ресторанти, разположени в уютна обстановка, Grand Mall заема лидерската позиция и е притегателна дестинация за жителите и гостите на града - място за отдих, развлечения и пазаруване.


Единствено в Grand Mall клиентите могат да открият под един покрив световни марки като Zara, H&M, LC Waikiki, Reserved, BOSS, Replay, G-Star, Massimo Dutti, US Polo, Bugatti, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Mohito, Terranova, Calliope, Deichmann, Humanic, Camper, Bata, Intersport, Sport Vision, Adidas, Nike, Douglas, DM и много други. От българските брандове са представени Andrews, Teodor, Daphne, Bobo Zander, Flair, Bianki, Pause Jeans § Negative.
Сред ключовите наематели в мола са и супремаркет BulMag, Technomarket, JYSK, Hippoland и Pepco.
Зоната за развлечения включва кинокомплекс Арена с 9 салона, сред които уникалната по рода си IMAX зала, и обособената на над 2000 кв.м зона за атракции от веригата Playground.


В обновена, модерна и уютна обстановка клиентите на търговския център могат да се насладят на голямо разнообразие от кухни, предлагани в обектите на McDonalds, KFC, SubWay, Pizza Lab, BMS, Ola, Market, Thang Long, Sushi, Chicken King, LeChef, Рибарница Nemo, Hesburger и SoFresh. Ресторанти Massa Kitchen, Godzila и Marmalad са предпочитано място за ценителите на добрата кухня и атрактивния интериор.


В Grand Mall се намира и уникалният за България "Ретро Музей", чиято експозиция се разполага на близо 4000 кв.м. В нея най-ярко се открояват колекцията от над 50 автомобила от епохата с марките "Волга", "Москвич", "Шкода", "Трабант" и восъчните фигури на извести личности от същия период.